בלוג
 

ייעוץ קולינרי למסעדות

ייעוץ קולינרי למסעדות

ישנם לא מעט אנשים אשר חולמים במשך שנים להקים מסעדה או קונדיטוריה לתפארת. הם מדמיינים כיצד המקום יהיה מעוצב, איזה תפריט הם יגישו לאורחים, ובעיקר הם ירצו להוכיח שהעסק שלהם שונה ונבדל מעסקים אחרים מאותו התחום

קרא עוד

זרים מתוקים

זרים מתוקים

כחלק משדרוג זרי הפרחים המסורתיים, יצרו זרי פרחים העשויים מתוקים גומיות ושוקולדים שונים. הזרים המתוקים בדרך כלל יחליפו את זרי הפרחים. הביקוש לזרים מתוקים מאוד אהוב ופופולרי למגוון שלם של אירועים בהם המקבל ישמח מאוד, וגם יהיה לו מתוק וטעים. כמו בפרחים גם זרים מתוקים אינם זולים ומחירם יכול להגיע למאות שקלים.

קרא עוד


עיצוב בשוקולד

עיצוב בשוקולד

טרנד חולף או שמא דרך מיוחדת להפתיע את אורחי האירוע המוזמנים בפינוקים אידאלים ונכונים ?
בשנים האחרונות ניתן להצביע בבירור על שינוי מיוחד ועוצמתי אשר כבש את תחום האירועים בארץ ובעולם, שינוי זה הוא ללא ספק "טרנד הקינוחים באירועים".

קרא עוד

יתרונות הבישול בציוד נירוסטה

יתרונות הבישול בציוד נירוסטה

כשאתם מציידים את המטבח שלכם, בין אם זה הפרטי ובין אם זה של העסק, אתם בוודאי רוצים לאבזר אותו בכלים איכותיים שיאפשרו לכם להכין את כל סוגי המאכלים ואשר יישארו איכותיים וטובים לאורך זמן. 

קרא עוד

מסעדות כשרות תל אביב

מסעדות כשרות תל אביב

תל אביב היא ללא ספק בירת העסקים של מדינת ישראל ונראה כי בעלי עסקים רבים פוקדים את העיר או תיירים רבים אשר מגיעים ליהנות מיופייה הרב. 

 

 

קרא עוד

מתכונים לפסח : עוגת גבינה כשרה

מתכונים לפסח : עוגת גבינה כשרה

חג הפסח מתקרב ובא וכבר מריחים את ניחוחות פריחת האביב באוויר. יש מגוון רחב של מתכונים לפסח שאני אוהבת להכין לליל הסדר, מלוחים ומתוקים, הפעם אשתף אתכם במתכון המתוק שלי לפסח: עוגת גבינה נפלאה שהיא גם כשרה (אין בה שמץ של חמץ) וגם טעימה. 

 

 

קרא עוד

יתרונות האפייה עם שוקולד איכותי לעומת שוקולד רגיל

יתרונות האפייה עם שוקולד איכותי לעומת שוקולד רגיל

כולם אוהבים שוקולד, חלקם אוהבים אותו לבן, חלקם מריר, חלבי, עם אגוזים ועוד כהנה וכהנה טעמים ערבים לחייך. כאשר השוקולד מגיע לאפייה, אין מקום לפשרות, שהרי לשוקולד יש מרכיב חשוב באפייה ונראה כי טעם העוגה מתבסס על פי איכות השוקולד שתכיל העוגה ונראה כי ההבדל בין שוקולד איכותי לשוקולד סטנדרטי, משנה באופן בולט את טעם העוגה.

קרא עוד


שוקולד מריר- מנה של בריאות

שוקולד מריר- מנה של בריאות

כולנו אוהבים שוקולד, חלק מאיתנו מעדיפים אותו בטעם מריר וחלק מאיתנו אוהבים אותו יותר בטעם החלב. בשורות הבאות ריכזנו עבור כל חובבי השוקולד שביניכם את כל היתרונות הבריאותיים הנלווים לשוקולד המריר.

קרא עוד

הרצליה פיתוח - ממקס ברנר ועד למסעדות גורמה

הרצליה פיתוח - ממקס ברנר ועד למסעדות גורמה

הרצליה פיתוח נחשבת כיום לאחת השכונות המפותחות והיוקרתיות ביותר במדינת ישראל. אך בעבר הלא רחוק כל האזור של הרצליה פיתוח היה מכוסה בדיונות חול רבות שהיה בהן רק בוסתנים של ענבים ותאנים. כיום הרצליה פיתוח זה מקום שונה לחלוטין. מקום מפותח ומודרני להפליא.

קרא עוד

ילדים, שוקולד ובריאות הפה

ילדים, שוקולד ובריאות הפה

לעיתים נדמה לנו שלילדים אין שובע משוקולד, הם יכולים לזלול בלי סוף ורק כאב בטן יכניע אותם. אנחנו כהורים, צופים את האסון הקרב ובא ויודעים שהביקור הבא במרפאת השיניים הוא רק עניין של זמן.  

קרא עוד

עיצוב, אפייה ובית

עיצוב, אפייה ובית

לא פעם שמעתם את הביטוי, אפיה היא סוג של אומנות. יש כאן את נושא המידות, הגודל, הצבעים, הטעמים והמראה הנכון כדי ליצור את הקינוח המושלם... אך מה עם המעטפת? ובכן היא לא פחות חשובה והיא זו שמשלימה את מעגל ההגשה, האסתטיות והמראה שנוצר מסידור נכון של אוכל בכלים מתאימים.

 

קרא עוד