מתכון לסופלה שוקולד
 

מתכון לסופלה שוקולד

מצרכים:

150 גרם שוקולד מריר משובח

150 גרם חמאה

2 ביצים

3 חלמונים

חצי כוס סוכר

רבע כוס קמח

 

אופן הכנה:

1.      מדליקים את התנור על 180 מעלות. ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר. 

2.      מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים שוב.

3.      מנפים את הקמח אל ובוחשים עד שלא רואים את הקמח.

4.      יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות ומכניסים לתנור 
   ל-8 דקות בלבד! מוציאים את התבנית ומשחררים את מאפי הסופלה בזהירות.

5.     להוסיף מעט אבקת סוכר או גרדת שוקולד לבן. בתאבון!

 

 

טיפים:

להבדיל מעוגות אחרות הסופלה לא צריך כמעט בחישה, מומלץ לבחוש מעט – כך הסופלה יותר מוצלח.

זמן האפייה הוא קריטי, דקה-שתיים יותר והוא יהפוך לעוגה נוקשה, שימו לב לשעון 8-9 דק' ולא יותר.